Alle trainingen in de categorie: TnCP


TnCP Domotica Basis – Nuenen - 9 November

De ontwikkelingen op het gebied van netwerken, smart Homes, Domotica, TCP/IP en alles wat daarmee samenhangt gaat snel! Wil je mee kunnen praten en mee kunnen denken aan concepten op het gebied van domotica in het algemeen en Smart Homes in het bijzonder dan is deze TnCP Basistraining geschikt voor jou. Tijdens deze training krijg je een kijkje in de keuken van domotica, TCP/IP, Smart Homes en vele andere zaken. Je wordt in 1 dag bijgeschoold over de huidige stand van zaken maar uiteraard ook over de nieuwe ontwikkelingen die er aan komen.


TCP/IP Basis – Nuenen - 14 November

Met de cursus TCP/IP leer jij alles over de communicatie tussen computers. Ben jij nog niet zo bekend op dit gebied? Geen probleem, met de cursus TCP/IP beginnen we bij de basis. De cursus IP is voor installateurs en vakmensen die betrokken zijn bij het installeren van apparaten aan een netwerk of het internet en meer willen weten over hoe je deze met elkaar verbindt.
Na de cursus IP ken jij alle ins en outs over het Internet Protocol en weet jij welke middelen je moet inzetten om een netwerk met apparaten te installeren. Tijdens de cursus hebben we het o.a. over IPv4, IPv6, VLAN’s en Tools die je gaan helpen. De dag bestaat uit een theorie en een praktijk gedeelte, waarbij je middels je eigen laptop de lesstof in praktijk kunt brengen.