Consultancy

Huisautomatisering is een groeiende markt. De markt groeit zo snel dat er nog te weinig experts zijn die projecten met huisautomatisering goed uitvoeren. Wil je extra ondersteuning hebben bij het aannemen, uitvoeren of bij storingen van domotica? De consultants van TNCP staat voor je klaar.

Aannemen

Wat moet je vermelden in een goede offerte? Welke componenten zijn geschikt en welke juist niet? Welke vragen moet je stellen? Hoe overtuig je jouw klant dat ze bij jou het domotica-project moeten onderbrengen? Daar kan concultancy van TnCP je mee helpen.
Wil je hulp bij dit proces? Neem dan contact met ons op.

Uitvoeren

Je hebt een cursus domotica gevolgd maar de kennis is weggezakt omdat je er te weinig mee hebt kunnen doen. Je wilt een grote opdracht aannemen maar je bent nog onzeker over de inrichting van domotica. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op

Consultancy fullservice

Omdat wij kennis willen delen, kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en praktijkgericht zijn bieden wij onze fullservice ondersteuning aan. Denk aan ondersteuning in de ruimste zin van het woord. Neem vandaag nog contact met ons op dan denken we met je mee!