Wat kun je verwachten?

TNCP biedt een divers opleidingsaanbod namens verschillende domotica leveranciers. Onze trainers hebben zelf gewerkt met de componenten van van het product waarin getraind wordt. Wij begrijpen dat jij als installateur de componenten wilt zien en voelen. De trainingen zijn dan ook zeer praktijkgericht. Wij hebben een grote hoeveelheid trainingsmateriaal waarmee je aan de slag gaat.

Voor wie?

Onze trainingen zijn voor nieuwsgierige en ambitieuze installateurs of leveranciers van domotica. Na de training ontvang je een certificaat gediplomeerd installateur. Afhankelijk van het product wordt ook jouw naam en logo vermeld op de website van de leverancier .

Hét trainingsinstituut voor domotica

Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat installateurs de juiste kwalificaties krijgen om met domotica te werken. Daarmee zijn wij binnen Nederland hét trainingsinstituut voor domotica-installateurs!

Locatie

Wij trainen op twee vaste locaties: vanuit Veenendaal en Nuenen. Eventueel trainen wij op een andere gewenste locatie. Neem daarover contact met ons op.

Gecertificeerd installateur

Na deelname aan een van onze trainingen ontvang je een certificaat voor gediplomeerd installateur. Onze partners vinden het belangrijk dat je hun componenten op een juiste wijze gebruikt en in de markt zet. Een certificering stellen zij als voorwaarden om domotica componenten onder gunstige voorwaarden af te nemen.

 

Bekijk het actueel cursusaanbod