Wat kun je verwachten?

Wij leren je de technieken domotica in je eigen taal. De trainers hebben zelf gewerkt met de componenten van van het product waarin getraind wordt. De trainingen zijn praktijkgericht.
Wij begrijpen dat jij als installateur de componenten wilt zien en voelen. Wij hebben een grote hoeveelheid trainingsmateriaal waarmee je aan de slag gaat. Je weet na een cursus domotica hoe je huisautomatisering installeert.

Voor wie?

Voor nieuwsgierige en ambitieuze installateurs of leveranciers van domotica. Na de cursus domotica krijg je een certificaat gediplomeerd installateur . Afhankelijk van het product wordt ook je naam en logo vermeld op de website van de leverancier .

Hét trainingsinstituut voor domotica

Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat installateurs de juiste kwalificaties krijgen om met domotica te werken. Daarmee zijn wij binnen Nederland hét trainingsinstituut voor domotica-installateurs! Tijdens de cursus domotica werken wij met componenten van digitalSTROM en Fibaro.

Locatie

Wij trainen op twee vaste locaties: vanuit Veenendaal en Nuenen. Eventueel trainen wij op een andere gewenste locatie. Neem daarover contact met ons op. De cursus domotica duurt een dag en is inclusief lunch.

Gecertificeerd installateur

Na een cursus domotica van TnCP krijg je een certificaat gediplomeerd installateur. Onze partners vinden het belangrijk dat je hun componenten op een juiste wijze gebruikt en in de markt zet. Een certificering stellen zij als voorwaarden om domotica componenten onder gunstige voorwaarden af te nemen.

 

Bekijk het actueel cursusaanbod