Over ons

Kwaliteit

Wij vinden kwaliteit de grootste prioriteit. Kwaliteit van onze trainers, kwaliteit van ons lesmateriaal maar ook de kwaliteit die jij hebt na het afronden van een cursus domotica. Wij zijn er om jou op te leiden tot een zeer goede en gecertificeerde installateur zodat jij de kwaliteit kunt leveren aan jouw klanten en daarmee onderscheidend bent op jouw vakgebied.

Praktijkgericht

Wij geloven dat je leert door te doen. We vinden het belangrijk dat je de componenten kent en weet hoe je daarmee moet omgaan. Daarom hebben wij een groot assortiment domotica componenten beschikbaar tijdens de cursus domotica. Wij vinden het belangrijk dat de docenten ervaring hebben in de praktijk als het gaat om elektrische installaties zodat jij hen, en zij jou begrijpen.

Innoverend

Wij zijn enthousiast over de innovatie rondom domotica. Waar vroeger de systemen instabiel waren, kun je het tegenwoordig zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Innovaties die je als vakman moet volgen!

Kennis delen

Wij, Erik van Leuken en Toon Stappers zijn bouwers. Wij bouwen aan onze kennis, wij bouwen aan de toekomst en met de mogelijkheden van de toekomst bouwen wij ook graag aan jouw expertise.Bekijk ons aanbod