Partners

dSLogo

… Eindelijk kan men met stroom meer dan vroeger: digitalSTROM verenigt alle elektrische apparaten via de bestaande stroomleidingen tot een intelligent netwerk en geeft zo een nieuwe dimensie aan uw wooncomfort.

Van individuele lichtscènes tot meer energie-efficiëntie en veiligheid in huis, met digitalSTROM kunt u dit alles heel eenvoudig, comfortabel en automatisch inrichten. Alle benodigde componenten zijn overal snel en probleemloos in te bouwen, alle toepassingen kunt u via uw oude vertrouwde schakelaar of virtueel met uw pc of smartphone bedienen. digitalSTROM is de toekomst van uw stroom – en vandaag al beschikbaar.

Mopas_logo_Health Safety Monitoring
Mopas Monitoring Systems: betrouwbare veiligheid overal en altijd.
Met de Mopas transponders zijn mensen in nood overal en altijd direct te lokaliseren ten behoeve van een snelle hulpverlening. Inwoners van een zorgcentrum, maar ook zorgverleners, deurwaarders, servicemonteurs en andere medewerkers die alleen werken of ‘s nachts hun werkzaamheden verrichten, worden uitgerust met een app of transponder die is gekoppeld aan ons alarm-opvolgsysteem in de cloud. De locatie van deze mensen wordt via GPS-signalen automatisch doorgestuurd naar het systeem. Mopas systemen zijn betrouwbaar, makkelijk te implementeren en worden op maat samengesteld voor de klant. Voor meer informatie: www.mopas.eu

fibaro-150x150

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.
Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van uw woon en werkomgeving. Met het intelligente systeem van modules en sensoren past u uw woning of kantoor gemakkelijk aan en maximaliseert u hiermee uw comfort, veiligheid en efficiëntie van energiegebruik.

 

12039452_872463346163993_1807486386277078176_nWilt u het beste uit uw woning halen? En jarenlang zorgeloos genieten van uw woning? De Woonverfijner is er om samen met u te zoeken naar de beste oplossing. Dit doen we door altijd uw woonplezier als belangrijkste uitgangspunt te gebruiken. De Woonverfijners zijn er voor u om te inspireren en oplossingen te zoeken bij uw behoeftes.