Duotecno training 23 & 24 september - 14 oktober

Doordat Duotecno gebruik maakt van het uiterst stabiele CAN-bus protocol werkt onze domotica razendsnel. Dat houdt ook in dat het leren programmeren ook snel gaat! In 2 dagen leer je een woning programmeren.

 

Het verloop van de training

We starten de dag met een kopje koffie of thee om de -toch wel- intensieve training te beginnen.

Eens begonnen, starten we met hoe het bus-systeem precies werkt en waar de valkuilen zitten. Dit doen we aan de hand van praktische voorbeelden, om deze in de realiteit absoluut te vermijden. Vervolgens bespreken we de verschillende componenten gepaard met hun intelligentie – een hele kluif dus-.

Na een korte pauze gaan we aan de slag met het programmeren. De software installeren op jouw laptop en starten maar!

Na één dag hebben we al een aardig stuk van de woning opgezet. Bij dag twee zullen we ons focussen op de visualisatie met de Home Manager, de verschillende sferen aanmaken en beheren, klokken, voorwaarden etc. Een leuke, maar érg belangrijke dag.

Aan het einde van de opleiding voorzien we ook een kort examen, waarbij jij aantoont dat je tijdens onze opleiding hebt opgelet, maar vooral dat je begrijpt hoe het Duotecno systeem in elkaar zit. Geslaagd? Dan krijg je een extra korting bij de importeur als beloning.

 

Wat neem je zelf mee?

  • Een laptop voorzien van Windows 8 of hoger, en minimaal 1 vrije usb poort voor het programmeermodem wat je van ons te leen krijgt tijdens de training.
  • Je laptop heeft een vrije ethernetpoort zodat we de visualisatie kunnen programmeren en werkend krijgen.
  • Wij zorgen voor de software die in je bezit blijft
  • Een dosis goede zin!

 

Kosten

De Duotecno training heeft een kostprijs van € 350,- exclusief btw. Dit is inclusief catering, hand-outs en praktijkopdrachten. Uiteraard is deze training op te voeren bij het OTIB. Je werkgever heeft hier meer informatie over. Mocht de reistafstand een bezwaar zijn om deel te nemen aan deze training kunnen we in overleg ook een hotelovernachting voor je boeken tegen een gereduceerd tarief. Neem hiervoor contact met ons op via info@tncp.nl. 

LET OP: Mocht de training vol zijn of past de genoemde datum niet in jouw agenda, neem dan contact met ons op via e-mail info@tncp.nl. Dan kunnen we je op een wachtlijst plaatsen of alvast inschrijven voor een volgende trainingsmogelijkheid.

 

Meld je direct aan voor deze training