Fibaro Advanced Training – Nuenen - 20 december

Fibaro Advanced Training – 20 december

De Fibaro Advanced Training voorziet je van uitgebreide installatie- en configuratiekennis van het Fibaro Smart Home systeem.

Fibaro Smart Home is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van de woon- en werkomgeving. De toepassingsmogelijkheden van dit systeem zijn ontzettend breed. Installatie in nieuwe en bestaande woningen is eenvoudig vanwege de draadloze Z-Wave technologie. De integratie van producten met andere merken/oplossingen zorgen voor een groot gebruikersgemak. Door de goede mogelijkheden en laagdrempeligheid van het systeem, wint Fibaro sterk terrein in de wereld van Smart Home systemen (domotica). Door het gebruik van het Fibaro systeem zorg je voor een veiliger, energiezuiniger, gemakkelijker en comfortabeler leven van je klanten.

Voor wie is de Fibaro Advanced Training?

De Fibaro Advanced Training is voor installateurs en vakmensen die al enige ervaring hebben met Fibaro en zich verder willen bekwamen in de uitgebreide mogelijkheden die het Fibaro Smart Home platform te bieden heeft.
Voor deelname aan de Fibaro Advanced Training is een Fibaro Basis Training certificaat vereist. Hiermee wordt geborgd dat er voldoende Fibaro Smart Home kennis aanwezig is om de Fibaro Advanced Training optimaal te doorlopen. Mocht u reeds veel ervaringen hebben opgedaan met Fibaro Smart Home oplossingen dan is het mogelijk om op aanbeveling van Fibaro Benelux toch deel te nemen zonder het vereiste Basis certificaat.

Doel van de Fibaro Advanced Training?

Na de Fibaro Advanced Training kun je de uitgebreide mogelijkheden van het Fibaro Smart Home systeem inzetten om de woonbeleving van je klant nog verder te verhogen. Je weet welke extra functionaliteiten Fibaro, eventueel in combinatie met niet-Fibaro producten, te bieden heeft en hoe je dit kan toepassen.

Wat behandelen we?

  • Multi-Click Scene activatie
  • Advanced parameters
  • Fibaro Panelen
  • Master-Slave Gateway configuratie
  • Integratie non Fibaro Z-Wave apparaten
  • Camera integratie
  • Virtuele Apparaten & Plug-ins
  • Advanced grafische Blok Scene
  • My First Lua Scenes
  • Advanced Tips, Tricks en Troubleshooting

Op basis van ‘hands-on’ opdrachten leer je praktijkgericht een Fibaro Smart Home systeem breder in te zetten en te integreren volgens de wensen van je klant, zowel met eigen Fibaro producten als niet-Fibaro componenten. We maken hiervoor gebruik van functionele trainingsopstellingen (met Home Center Lite én Home Center 2), zodat je zelf met de Fibaro oplossingen aan de slag gaat en onder begeleiding hands-on ervaring op kan doen.

Programma:

08.30 uur  Ontvangst met koffie en thee
09.00 uur  Fibaro Advanced, deel 1
10:00 uur Praktijk Fibaro Advanced
10:45 uur Fibaro Advanced, deel 2
11:30 uur Praktijk Fibaro Advanced (2)
12.30 uur Lunch
13.15 uur  Grafische blok scene, extra mogelijkheden
14:00 uur Praktijk grafische blok scene
14.30 uur  Pauze
14.45 uur  Lua scenes, de basis
15:15 uur Praktijk Lua Scenes
16.00 uur Tips, Tricks & Troubleshooting
16.30 uur  Einde Fibaro Advanced Training

Advanced certificering

Je kunt na het afronden van deze training ‘Fibaro Platinum Installer’ worden. Je krijgt niet alleen een officieel FIBARO fabriekscertificaat maar ook aanvullende zaken, zoals betere inkoopcondities op de aanschaf van producten van Fibaro en marketingondersteuning. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Fibaro Benelux (info@fibaro.nl).
Je wordt na het afronden van deze training op de website van Fibaro vermeld als gediplomeerd installateur. Dan ben je voor klanten beter te vinden als Fibaro Specialist.
Kosten
€ 350,- exclusief btw.
Tip: Een deel van de kosten kun je vergoed krijgen via OTIB.

Meld je direct aan voor deze training