FIBARO Installer Professional Training – Nuenen - 23 november

De TnCP FIBARO Professional Installer Training is een perfecte aanvulling op de standaard FIBARO certificeringstraining. Tijdens de trainingsdag doorlopen we de stappen van informatiegesprek tot oplevering van een Smart Home project op basis van het FIBARO huisautomatiseringsssysteem. Onze trainer heeft uitgebreide praktijkervaring en zal deze kennis graag met je delen.

FIBARO is een complete, krachtige en ‘open’ oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van de woon- en werkomgeving. De toepassingsmogelijkheden van dit systeem zijn ontzettend breed. De integratie van FIBARO producten met andere merken/oplossingen zorgen voor uitgebreide mogelijkheden om in de gebruikerswensen van de klant te voorzien. Door deze brede basis en het gebruiksgemak van het systeem, wint FIBARO sterk terrein in de wereld van slimme (woon)belevingsoplossingen. Met het gebruik van het FIBARO-systeem zorg je voor een veiliger, energiezuiniger en comfortabeler leven van je klanten.

Voor wie is de FIBARO Installer Professional Training?

De FIBARO Installer Professional Training is voor installateurs en system integrators die meer willen weten over de praktische aanpak van een Smart Home project en installatie/ configuratieprincipes van het FIBARO Smart Home systeem. Met de theoretische én vooral praktische informatie kan je de potentiële klant beter adviseren en vergroot je de kans op een succesvol Smart Home project. We gaan er wel vanuit dat je al hebt deelgenomen aan de FIBARO certificeringstraining of dat je, op andere wijze, in de basis al kennis hebt gemaakt met de FIBARO producten.

Doel van de FIBARO Installer Professional Training

Tijdens deze trainingsdag lopen we, stap voor stap, met jou door een FIBARO Smart Project heen. Van eerste gesprek, via een volledige FIBARO-systeem installatie, naar de oplevering en nazorg. Je weet welke praktische functionaliteiten FIBARO te bieden heeft en hoe je dit kan toepassen bij je klant. We geven je meteen de mogelijkheid om de opgedane kennis toe te passen op functionele FIBARO-trainingsopstellingen. Daarnaast vertellen we je ook nog over onze eigen ervaringen en leermomenten ‘uit het veld’.

Wat behandelen we?

  • Smart Home project, hoe pak je het aan?
  • Principes van de technologie rondom het FIBARO-systeem
  • Integratie en installatie FIBARO Home Center
  • Installatie en configuratie (parameters) van de (non)FIBARO-modules
  • FIBARO ID en de nieuwe Home Center App
  • Functiepanelen (Alarm, Berichten, etc.)
  • Smart maken van FIBARO systeem met Blok Scenes en variabelen
  • FIBARO Installer tool en Toegang op afstand
  • Backup/Restore & Recovery
  • Tips & Tricks

Op basis van ‘hands-on’ opdrachten leer je praktijkgericht een FIBARO-systeem op te zetten. We maken hiervoor gebruik van functionele trainingsopstellingen met de nieuwe Home Center 3, zodat je zelf met de FIBARO-oplossingen aan de slag gaat en ervaring op kan doen. Mocht je nog specifieke HC2/HCL vragen hebben of zaken willen leren dan is dat ook mogelijk. Laat ons dit dan specifiek weten. De trainingsgroepen zijn klein (maximaal 6-8 cursisten), zodat er veel ruimte is voor specifieke vragen en inhoudelijke interactie tussen de trainer en de cursisten onderling.

Globaal programma

08.30 uur  Ontvangst met koffie/thee
09.00 uur  Start ochtendprogramma
12.30 uur  Lunch
13.00 uur  Start middagprogramma
16.30 uur  Einde FIBARO Installer Professional Training

TnCP Installer Professional certificaat

Deze FIBARO Installer Professional Training is een waardevolle stap naar een rol als succesvol FIBARO Smart Home installateur. Het TnCP Installer Professional certificaat geeft aan dat je deze training met juiste inzet hebt gevolgd. Het succesvol afronden van deze training geeft je de mogelijkheid om bij FIBARO Benelux de status van ‘FIBARO Platinum Installer’ te krijgen.

LET OP: Aan het verkrijgen van deze status zijn ook aanvullende voorwaarden verbonden. Wat deze andere voorwaarden zijn én voor meer informatie over deze Platinum Installer status, kun je contact opnemen met FIBARO Benelux op telefoonnummer +31(0)85 7606162 of via de e-mail info@fibarobenelux.com.

Kosten

De FIBARO Installer Professional Trainingsdag heeft een kostprijs van € 350,- exclusief btw. Dit is inclusief catering, hand-outs, praktijkopdrachten en gebruik van de FIBARO trainingshardware gedurende de dag. Mocht de reistafstand een bezwaar zijn om deel te nemen aan deze training kunnen we in overleg ook een hotelovernachting voor je boeken tegen een gereduceerd tarief. Neem hiervoor contact met ons op via info@tncp.nl. 

LET OP: Mocht de training vol zijn of past de genoemde datum niet in jouw agenda, neem dan contact met ons op via e-mail info@tncp.nl. Dan kunnen we je op een wachtlijst plaatsen of alvast inschrijven voor een volgende trainingsmogelijkheid.

Meld je direct aan voor deze training